bedste krøllecreme

Hår

Bedste krøllecreme (TEST): 10 cremer til naturlige krøller

Krøller eller ej? Giv lokkerne en svingom og få definerede krøller til næste fest, når vi i vores krøllecreme test præsenterer dig for 10 af de bedste af slagsen.

skrevet af Camilla Jepsen

I denne artikel

Vores anbefalinger er givet af vores eksperter. Vi kan få en kommission, hvis du køber et produkt gennem vores links. Læs mere

Om du har krøllet hår fra barnsben eller har fået det permanent hos din frisør, så er én ting sikkert for alle os krøltopper… Krøller kan være upålidelige og nærmest umulige at styre! Især hvis vejret er bare det mindste fugtigt – det kan krøllerne bestemt ikke lide…

Med hvad kan dine krøller så lide, og hvordan kan du fremhæve dine krøller på bedste vis? Dette ser vi på, når vi i vores test ser på hele 10 forskellige krøllecremer, der kan bruges i både krøllet hår og glat hår, hvis man ønsker lidt mere tekster i sit hår.

Klar på en krøllet omgang? Lad os begynde!

Bedste krøllecreme

Vi har scannet markedet for produkter til krøller for at finde de bedste produkter til krøllet hår til dig. Heri har vi især lagt vægt på indholdet af plejende ingredienser, samt produktets evne til både at passe, pleje og preppe håret på bedste vis.

Vi vil nu i det næste præsentere dig for vores bud på de 10 bedste krøllecremer:

 1. Hairlust Curl Crush Defining Cream
 2. Davines LOVE Curl Cream
 3. Cantu Moisturizing Curl Activator Cream
 4. Amika Curl Corps Defining Cream
 5. Paul Mitchell Curls Ultimate Wave
 6. Kevin Murphy KILLER.CURLS
 7. Tigi Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier krøllecreme
 8. Moroccanoil Curl Defining Cream
 9. Paul Mitchell Curls Twirl Around
 10. Redken Curvaceous Curl Refiner

De fleste produkter er velegnet alle hårtyper med krøl. Dog er der enkelte, der er specielt rettet til farvebehandlet hår.

Hairlust Curl Crush™ Defining Cream

Curl Crush Defining Cream

Giv Rapunzel kamp til stregen, når du med Curl Crush fra danske HairLust får smukke, bløde krøller! Med denne krøllecreme får du perfekte, velformede krøller, der holder hele dagen.

Det kan vi lide

 • Velegnet til alle former for krøller
 • Produceret i Danmark
 • Certificeret økologiske ingredienser

Her får du et skønt produkt, der både passer og plejer dine krøller. Produktet er nemlig både en fugtbooster og en krøllecreme i én, der tilsammen giver den ultimative kombination til at give kønne krøller.

Denne skønne krøllecreme er beriget med gode ingredienser såsom glukose og pullulan, der begge modvirker statisk elektricitet og krus. Derudover indeholder produktet også nærende ingredienser fra blandt andet økologisk aloe vera og økologisk sheasmør, som begge beskytter håret mod skadelige miljøfaktorer, herunder UV-stråler og luftforerning.

Davines LOVE Curl Cream

Davines LOVE Curl Cream

Opnå glans og glamour med denne eksklusive krøllecreme, der giver ekstraordinær pleje til dig med enten krøller eller let bølget hår.

Det kan vi lide

 • Giver et naturligt krøllet udseende
 • Efterlader glans og tekstur
 • Passer til hår med naturligt krøller eller bølger

Her får du et produkt, der er super nemt og bekvemt at arbejde med. Krøllecremens vægtløse formular gør nemlig, at produktet føles let og lækkert at have i, da det samtidigt heller ikke efterlader nogle spor af produktrester efter sig. Win!

Produktet skal kommes i håndklædetørt hår, og herefter krammes ind under føntørring af håret. Alternativt kan en diffuser anvendes – begge metoder vil give et naturligt resultat, der begge går ind og definerer krøllerne på bedste vis.

Cantu Moisturizing Curl Activator Cream

Cantu Moisturizing Curl Activator Cream

Giv dine krøller et boost med denne lækre krøllecreme fra Cantu, der indeholder gode, aktive ingredienser, der nok skal få dine krøller til at vågne op.

Det kan vi lide

 • Aktiverer krøllerne
 • Giver god volumen
 • Fugtgivende krøllecreme

Kender du til det, at du vågner op til et fladt og kedeligt hår på trods af, at du har krøller? Dette er slut nu, for med denne krøllecreme fra Cantu kan du få volumniøse og flotte krøller i en fart, takket være skønne ingredienser såsom sheasmør og canolaolie! Anvend krøllecremen i fugtigt hår, sektion for sektion, og se krøllerne langsomt udfolde sig til det pæneste prinsesselook.

Amika Curl Corps Defining Cream

Amika Curl Corps Defining Cream

Har du lidt farve i håret, så vil denne krøllecreme være perfekt til dig! Foruden at være farvebeskyttende, så er produktet også velegnet til dig, der ønsker at kontrollere krøllerne på bedste vis.

Det kan vi lide

 • God til naturlige krøller
 • Modvirker krus
 • Farve- og keratinbeskyttende

Denne krøllecreme er proppet med lækre ingredienser, der får dine krøller til at danse igen. Blandt andet er der tilsat havrepeptider for glans og blødhed til krøllerne, samt er der tilsat tapiokastivelse, som er dit våben mod krus og ukontrollerbare krøller.

Krøllencremen kan anvendes af alle, men er særlig ideel til dig, der har naturlige krøller. Har dit hår tendens til krus, så vil denne krøllecreme nok heller ikke være en helt dårlig ide at have stående derhjemme på hylden.

Paul Mitchell Curls Ultimate Wave

Paul Mitchell Curls Ultimate Wave

Drømmer du om definerede krøller, der får alle Baywatch-stjernene til vende lokkerne om mod dig? Så skal du prøve denne ultimative krøllecreme fra Paul Mitchell!

Det kan vi lide

 • Kan anvendes af alle
 • Anti frizz effekt
 • Giver et lækkert strandlook

Denne krøllecreme kommer som en superbooster til dit hår! Krøllencreme indeholder nemlig flere forskellige olier, der gør, at dit hår føles så blødt som smør og så shiny som en diamant. Du får altså her et produkt, der ikke lader dig skuffe – og det bedste af det hele?

Det er, at denne krøllecreme kan anvendes af alle, så uanset om du har farvet, permanent eller naturligt hår, så kan du roligt regne med en krøllecreme, der vil gøre underværker for dit hår.

Kevin Murphy KILLER.CURLS

Kevin Murphy KILLER.CURLS

Superfood til krøllet hår? Det får du her med denne skønne krøllecreme fra Kevin Murphy, der ganske vist lever op til sit navn.

Det kan vi lide

 • Giver definerede krøller hele dagen
 • God krøllecreme, der giver smukke krøller
 • Parabenefri

Hvem siger, at vitaminer kun findes i tabletform? Kevin Murphy gør op med dette, når de med deres krøllecreme præsenterer en krøllecreme, der både er beskyttende, nærende og forebyggende. Krøllecremen er blandt andet formuleret med en lang række vitaminer, der giver håret styrke og glans. For ekstra skønhed, så er der tilsat carnuvoks i, der lægger sig som et beskyttende skjold omkring dine krøller, så dine krøller kan forblive bamsebløde og bouncy hele dagen.

Tigi Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier krøllecreme

Tigi Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier krøllecreme

Leder du efter en krøllecreme, der også kan beskytte dit hår mod solens skarpe stråler? Så er denne krøllecreme fra Tigi Catwalk måske noget for dig.

Det kan vi lide

 • UV-beskyttende krøllecreme
 • Definerer krøllerne og giver nyt look
 • Kan anvendes i både tørt og vådt hår

Her får du et produkt, hvor der er tænkt lidt mere ud over det sædvanligt. For ud over at være en god fugtgivende krøllecreme, der giver hold og tekstur til dine krøller, så er krøllecremen også spækket med essentielle olier, der både nærer og beskytter håret mod UV, skidt og andre miljøbeskadigende faktorer.

Denne krøllecreme er især også god til dig, hvis du blot ønsker at give et boost til dine eksisterende krøller. Kom blot i hår, tørt eller vådt, og se krøllerne udfolde sig på smukkeste vis!

Moroccanoil Curl Defining Cream

Moroccanoil Curl Defining Cream

Vores allesammens Moroccanoil har selvfølgelig også et produkt til krøller. Prøv Curl Defining Cream og få fyldige krøller, der holder hele dagen!

Det kan vi lide

 • Plejende krøllecreme med arganolie
 • Lækker krøllecreme, der modvirker krus
 • Giver let hold og tekstur til krøllet hår

Kan man snakke om hår, uden også at snakke om Moroccanoil? Det tror vi næppe. Iblandt vores jagt på at finde den bedste krøllecreme, så var det oplagt, at Moroccanoil også skulle finde sin plads på listen over de 10 bedste.

Og det forstår vi godt. For med denne krøllecreme fra Moroccanoil, så får du det perfekte produkt til at få et defineret, anti-frizz look, der samtidigt ser så naturligt ud, at det næsten ikke ligner, du har gjort noget ved det.

Krøllecremen er proppet med fugtgivende ingredienser og selvfølgelig arganolie for at skabe de smukkeste, fyldige krøller, du længe har haft.

Paul Mitchell Curls Twirl Around

Paul Mitchell Curls Twirl Around

Opfører dine krøller sig også som en løssluppen løve til tider? Få styr på lokkerne, når du med denne krøllecreme fra Paul Mitchell kan få tæmmet de vildfarne lokker en gang for alle!

Det kan vi lide

 • Tæmmer vilde krøller
 • Bekæmper krus
 • God til alle hårtyper

Vis hvem der bestemmer i hårpatruljen, når du med denne krøllecreme fra Paul Mitchell får sat lokkerne på plads. Her får du nemlig en 2-i-1 kombination af både en krusbekæmpende krøllecreme og en fugtgivende gel, der sørger for, at dine krøller bliver separeret, shiny og smukke hele dagen.

Krøllecremen kan anvendes af dig med permanentet hår, men kan også snildt anvendes af dig med glat hår for at få lidt ekstra hold og tekstur til lokkerne.

Redken Curvaceous Curl Refiner

Redken Curvaceous Curl Refiner

Leder du efter et hårprodukt til at fremhæve krøller? Led ikke længere for her får du svaret fra Redken, der hjælper med at få det allerbedste frem i dine krøller!

Det kan vi lide

 • Effektiv krøllecreme, der reducerer krus
 • God krøllecreme til tørt hår
 • Særligt UV-filter mod solens skarpe stråler

Introducer dine krøller for deres nye bedste ven, når Redken’s krøllecreme finder vej til din badeværelseshylden inden længe. Her kan du ikke blive skuffet, for denne krøllecreme indeholder alt det, du skal bruge for at få de skønneste krøller!

Denne krøllecreme er udviklet på en kompleks formular, der er rig på sukkerkrystaller og Moinga olie, der giver dine krøller det stærkeste sammenhold, når det kommer til at holde sig smukke og stærke. Endvidere søger denne krøllecreme for, at du kan anvende denne på selv de varmeste dage takket været dens særlige UV-filter, der beskytter håret mod solens skarpe stråler.

Alt om krøllecreme

Nu har vi præsenteret dig for vores version af krøllecreme-bedst-i-test, og nu ved du måske også, hvilken krøllecreme du skal vælge næste gang, du shopper skønhedsprodukter hjem til hylden.

Men er du nu helt med på, hvad en krøllecreme er? Og hvordan bruger man krøllecreme i det hele taget?

Bliv klogere på, hvad krøllecreme egentlig er for en størrelse og find ud af en gang for alle, om det er noget for dig.

Læs også: Bedste shampoo til krøllet hår

Hvad er krøllecreme?

Krøllecreme er, som det lyder, en creme eller en gel, du kan komme i dit hår, hvis du ønsker at style dine krøller. Altså skal du enten have krøller fra naturens side af, ellers også skal du have været forbi frisørstolen en gang for at kunne få de bedste resultater med en krøllecreme.

Kort fortalt så er en krøllecreme alså et stylingsprodukt, du kan anvende til at give håret ekstra hold og tekstur, og så er det samtidigt også dit bedste våben mod krus og kedeligt hår.

Når du anvender en krøllecreme, så vil du med det samme opdage, at dine krøller får mere bounce og bevægelse, end hvis ikke du havde krøllecreme i. Dette skyldes ofte en unik kombination af både olier, vitaminer og især fugtgivende ingredienser, som krøllet hår især har brug for. Herved er en en krøllecreme også et plejende produkt, du med fordel kan anvende i dit hår for at give det ekstra pleje og næring.

Hvad gør krøllecreme ved naturligt krøllet hår?

Er du velsignet med et par skønne, krøllede lokker fra naturens side, så skal du gå efter krøllecreme, der er fri for silikone, alkohol og andre udtørrende sulfater, da disse ellers er med til at udtørre håret og ødelægge hårets tekstur og sundhed over tid. Gå derfor efter en krøllecreme, der er rig på naturlige ingredienser, herunder olier og mineraler, der med garanti kan give dine krøller den fugt og pleje, de fortjener.

Krøllet hår kræver derfor en ekstra kærlig hånd, da det ellers har tendens til at udtørre meget hurtigt. Gå derfor også efter krøllecreme, der er ekstra rige på fugt og suppler gerne med en reparerende hårkur 1-2 gange om ugen for at få ekstra sundt og smukt hår.

Virker krøllecreme til glat hår?

Nu tænker du måske, at en krøllecreme er mest velegnet til krøllet hår, men faktisk kan du også anvende en krøllecreme i glat hår. Her vil den så bare fungere mere som en plejende creme frem for som et stylingsprodukt. Med det sagt så vil den stadig kunne være med til at give dit glatte hår lidt ekstra tekstur, hvis dit hår har tendens til at hænge og slaske i løbet af dagen.

Vær dog opmærksom på mængden af krøllecreme, du kommer i glat hår. For meget krøllecreme vil give tungt og fedtet hår, så brug kun en lille smule – og helst kun i spidserne.

Sådan bruger du krøllecreme

De fleste krøllecremer kan anvendes i både tørt og vådt hår. I de fleste tilfælde så bliver der anbefalet, at du kommer krøllecremen i fugtigt eller håndklædetørt hår for bedste effekt, idet du så giver produktet de bedste vilkår for at kunne arbejde sig ind i håret. At komme det i fugtigt hår vil også kunne give dig flere muligheder i forhold til at style og tilpasse håret efter lige præcis den stil, du ønsker.

Når du styler i vådt hår, kom da en håndfuld krøllecreme ud i din hånd og kram herefter forsigtigt krøllecremen i hårspidserne med dine hænder og style herefter ved hjælp af en diffuser. Så vil du på ingen tid opnå et lækkert strandlook.

Anvender du alligevel i tørt hår, så skal du ikke være bekymret. Krøllecreme vil stadig kunne give resultater, hvis du ønsker at give håret lidt mere shimmer og shine, eller hvis du lige har brug for at fiksere det, inden du smutter ud af døren. Anvend da kun en lille smule, da du ellers kan risikere at få et fedtet look.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er den bedste krøllecreme?

Den bedste krøllecreme er til dig, der enten har naturlige krøller eller permanente, farvede krøller. Med det sagt så kan krøllecremen også anvendes af dig med fint eller glat hår, da den bedste krøllecreme kan tilføre dine lokker et ekstra fugtighedsboost og samtidigt minimere spaltede spidser og krus.

Hvornår skal man putte krøllecreme i håret?

Det er nemt med at krøllecreme, for den kan både kommes i vådt og tørt hår. Dog anbefales det, at din krøllecreme kommer i vådt eller håndklædetørt hår for bedste effekt, og hvis du ønsker at få det bedste frem i dine krøller.

Kan man få krøller af krøllecreme?

Du kan ikke fremprovokere krøller med krøllecreme. Ønsker du krøller skal du derfor enten forbi din frisør eller selv have gang i varmeapparaterne. En tredje mulighed er at kigge tilbage på dit stamtræ – måske din oldemor havde krøller? Prøv at kom en krøllecreme i – måske de kommer krøllende?