GLAD Bodycare

GLAD Bodycare er et dansk pleje- og skønhedsbrand.

Vores Mission

Vi har en mission: At hjælpe danskere med at være glade for deres krop.

Der er alt for mange mennesker i denne verden, der enten føler sig utilpas i deres egen krop, eller er utilfredse med deres hud, hår, eller udseende. Og det synes vi er en skam. For vi bør alle have det godt med os selv. Hvordan vi ser ud. Hvordan vi har det.

Derfor er GLAD her.

For at hjælpe dig med at være glad for din krop, hvis du ikke er det nu. For at hjælpe dig med at navigere en verden fuld af plejeprodukter, skønhedsidealer, og falske standarder for hvordan man skal se ud.

Vores redaktionelle retningslinjer

Det er vigtigt for os, at vores indhold er godt. Vi prøver så vidt som muligt, at lade vores passion skinne igennem. Derfor bruger vi meget tid på både research af produkter, ingredienser, og emner, før vi sætter os ned og skriver.

Derfor arbejder vi efter to principper:

  • Vores læsere kommer først: Alle vores artikler er skrevet med vores læsere i tankerne. Det vigtigste for os er, at du har adgang til information, der hjælper dig med at løse dine problemer.
  • Pålidelighed & troværdighed: For at du kan bruge vores information, er det vigtigt, at det altid er pålideligt og troværdigt. Derfor gør vi altid brug af eksperter, troværdige kiler, relevante studier, og forbrugernes egne oplevelser, når vi producerer indhold.

Her finder du os

Hvis du vil være en del af vores fællesskab, kan du finde os på sociale medier her:

Du kan også kontakte os her.

Sundhedsmæssig disclaimer

Vores skribenter gør deres bedste for at undersøge emnerne så dybdegående som muligt, men de er ikke uddannede læger. Oplysningerne må derfor ikke tages som erstatning for kompetent professional rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge.

Indholdet på gladbodycare.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling.

Affiliate disclaimer

For at kunne fortsætte med at udgive indhold, har vi hos GLAD aftaler med forskellige webshops og selskaber, der sælger relevante produkter. Vi linker til diverse webshops genem vores indhold, og køber du noget gennem vores link, kan vi ende med at tjene en kommission.

Vores aftaler påvirker ikke vores holdninger eller anmeldelser af produkter. Men, det kan påvirke hvor produkterne nævnes henne, samt hvor links er placeret.