vippeserum

Hår

Bedste vippeserum (TEST): 7 serum til fyldige øjenvipper

Vil du have længere vipper, men er du træt af mascaraen? Så lad os introducere dig til vippeserum.

skrevet af Camilla Jepsen

I denne artikel

Vores anbefalinger er givet af vores eksperter. Vi kan få en kommission, hvis du køber et produkt gennem vores links. Læs mere

Vipperne er nok noget af det allerførste, vi gør noget ud af, når vi skal pimpes op og ud af døren.

Om det er til hverdag, fest eller blot til brunch med dine veninder en søndag morgen, så er vipperne oftest vores go-to, når vi ønsker at friske os selv lidt op.

Dog er det desværre ikke alle, der er velsignet med lange vipper fra barnsben. Men der findes en genvej til fyldigere vipper.

Med vippeserum.

Bedste vippeserum

Hvad er vippeserum?

Det korte svar er, at vippeserum er vokseværk på flaske. Det består som udgangspunkt af en kombination af planteekstrakter, vitaminer og andre aktive ingredienser, der bidrager til hårvækst.

Men hvilken skal man vælge?

Herunder har vi samlet 7 af de bedste vippeserum:

 1. Superb Eyelash Enhancing Serum
 2. M2 Beauté Eyelash Activating Serum
 3. Xlash PRO Eyelash Serum
 4. RevitaLash Eyelash Conditioner
 5. Naturligolie Økologisk bryn- og vippeserum
 6. Lavinde Copenhagen HYPED Eyelash Serum
 7. Nanolash Eyelash Serum

I denne artikel kan du også læse om, hvordan man finder den bedste vippeserum til ens behov, hvordan man bruger det, og meget mere.

Superb Eyelash Enhancing Serum

Superb Eyelash Enhancing Serum

Vippe-vidunder med klinisk dokumenteret effekt, der giver giver dig naturligt fyldigere vipper i løbet af 4-8 uger.

Det kan vi lide

 • List
 • Klinisk dokumenteret effekt
 • Plantebaseret
 • Plejer dine vipper i dybden

Hairlust har skabt en plantebaseret vippeserum, der både giver vipperne længde, og som samtidigt styrker vipperne indefra. Dette er takket være den plantebaseret, aktive peptid-kompleks Capixyl™, der går ind og booster hårvæksten og samtidigt reducerer hårtab.

Produktet påføres morgen og aften på vippekanten langs dine vipper. Lad virke i 5-10 minutter, inden du fortsætter din beauty rutine. Anvend regelmæssigt for at opnå synlige resultater.

M2 Beauté Eyelash Activating Serum

M2 Beauté Eyelash Activating Serum

Innovativ og stimulerende vippeserum, der giver dig lange vipper og samtidigt forlænger levetiden på dine vipper.

Det kan vi lide

 • Stimulerende effekt
 • Forlænger levetiden på dine vipper
 • Mørkere og fyldigere vipper efter 6-8 uger

Hvis du ønsker at gå all-in på fyldige øjenvipper, så skal du vælge M2 Beauté’s vippeserum. Her får du luksus for alle pengene, idet der både er tænkt på pleje og pretty-eyes! Plejen kommer af produktets sammensætning af aktive ingredienser såsom MDN, der har en stimulerende effekt på vipperne, samt vitaminer såsom biotin, der går ind og styrker vipperne indefra, så vipperne holder længere.

Pretty-eyes kommer af at, ved regelmæssigt brug af produktet, vil det i nogle tilfælde give mørkere vipper. Det er da ikke til at klage over!

Påføres 1 gang dagligt på renset hud langs din øvre vippekant.

Xlash PRO Eyelash Serum

Xlash PRO Eyelash Serum

Videnskabelig vippeserum? Det får med XLash Pro, som er testet af øjenlæger, og som giver 45 % længere vipper efter blot 28 dage.

Det kan vi lide

 • Testet af øjenlæger
 • 45 % længere vipper efter 28 dage
 • Drøj i brug

Her får du en vippeserum i verdensklasse, der garanterer længere vipper. Produktet er nemlig spækket med cellefornyende, aktive ingredienser såsom grøn te, hyaluronsyre og biotin peptider, der alle går ind og plejer og styrker vipperne i dybden.

Du får altså med andre ord en øjenvippe serum, der kan lidt mere ud over det sædvanlige, idet den netop går ind og bidrager til sundere og naturlige vipper.

Anvend 1 gang dagligt på rene vipper cirka 1-3 gange ugentligt. Anvend gerne om aftenen for at lade produktet virke natten over, så produktet virkelig kan trænge ind og forkæle dine vipper.

RevitaLash Eyelash Conditioner

RevitaLash Eyelash Conditioner

Giv dine vipper nye længder med denne prisbelønnet vippeserum, der giver stærkere og sundere vipper på blot få uger.

Det kan vi lide

 • Prisbelønnet vippeserum
 • Booster vippe væksten
 • Indeholder biopeptin kompleks, der bidrager til fyldigere øjenvipper

Hvem siger, at vipperne ikke også kan få et skønhedsløft? Det kan du nemlig med denne vippeserum fra RevitaLash, der ud over at give dine vipper nye længder også tager dine vipper til nye højder!

Denne vippeserum indeholder nemlig det patenteret Curl Effect, der går ind og fremmer den naturlige kurve på dine vipper, så du får flotte vipper med et elegant løft.

Derudover indeholder vippeserummet biopeptin kompleks, der er en sammensætning af peptider, biotin og grøn te-ekstrakt, og som alle har en gavnlig effekt på dine vippers varighed og generelle sundhed.

Anvend produktet på ren hud hver aften og lad virke natten over.

Naturligolie Økologisk bryn- og vippeserum

Naturligolie Økologisk bryn- og vippeserum

Gå all in på de naturlige vipper med denne vippeserum fra Naturligolie, der er 100 % naturlig og vegansk.

Det kan vi lide

 • 100 % naturlig vippeserum
 • Økologisk og vegansk
 • Kan anvendes på både vipper og bryn

Med denne serum fra Naturligolie får du et produkt, der lever op til sit navn. Produktet indeholder nemlig kun naturlige ingredienser!

Denne serum indeholder aktive ingredienser såsom algeekstrakt, som går ind og stimulerer hårvæksten samtidigt med, at den øger dine vippers tæthed i løbet af 6-8 uger. Derudover er serummen beriget med vitamin E, som har en beskyttende effekt på dine vipper. Dette er især fordelagtigt, hvis du går meget med mascara eller anden øjenmakeup, hvor vitamin E naturligt vil gå ind og forberede dine vipper.

Anvend hver aften på ren hud. Masser olien et par gange med den smarte roll-on funktion og sørg for at fordele produktet godt. Kan også anvendes på bryn.

Lavinde Copenhagen HYPED Eyelash Serum

Lavinde Copenhagen HYPED Eyelash Serum

Væk dine vipper til live med denne vippeserum fra danske Lavinde, der giver lange, holdbare vipper.

Det kan vi lide

 • Allergivenlig
 • Særligt skånsom mod hud og øjne
 • Uden parabener og parfume

Her får du et produkt, der ikke er gået på kompromis med hverken kvalitet eller effektivitet. Her er der tænkt på alle aspekter for at kunne give alle mulighed for at få lange vipper. Det forholder sig nemlig sådan, at denne vippeserum er udviklet med særligt henblik på skånsom hud.

Produktet er deklareret af Astma-Allergi Danmark, hvilket betyder, at produktet er allergivenligt og mild mod huden.

Dette har dog ikke forhindret denne vippeserum i også at indeholde de bedste ingredienser for at få lange vipper. Heri er der nemlig kommet Lavinde Copenhagens kendte PEP-4 formular i, som både styrker og giver længde til dine vipper.

Anvendes 2-3 gange om ugen på ren hud. Påfør både morgen og aften for bedste resultat.

Nanolash Eyelash Serum

Nanolash Eyelash Serum

Anti-inflammatorisk vippeserum med præcis applikator, der gør vippepleje til en leg.

Det kan vi lide

 • Beskyttende og behandlende vippeserum
 • Præcis applikator, der gør det nemt at påføre
 • Reparerer vipperne efter eyelash extensions

Her får du et produkt, der gør op med knækkede vipper efter anvendelsen af eyelash extensions! Lad os præsentere dig for vippeserummen fra Nanolash!

Produktet indeholder skånsomme ingredienser, der trænger helt ind til dine vippers hårrødder, hvor de bliver plejet, forbedret og styrket i dybden. Du får altså de bedste forudsætninger for, at nye, stærkere øjenvipper kan vokse ud.

Dette er især fordelagtigt, hvis du anvender eyelash extensions. For med god pleje kommer der gode vipper. Denne serum går nemlig ind og reparerer dine egne vipper effektivt efter, du har anvendt falske vipper. Så slå 2 fluer med et smæk med denne vippeserum, der både beskytter og behandler dine vipper!

Anvend hver aften på ren hud. Lad virke til tør.

Før du køber øjenvippe serum

Nu, hvor vi har præsenteret dig for 7 vippeserum produkter i vores version af vippeserum-bedst-i-test, der findes på markedet i øjeblikket, så vil vi nu dykke ned i noget af det lidt mere tekniske, der kan være værd at have i mente, når du skal begiver dig ud i vippe-verdenen.

En øjenvippe serum er oppe i den øvre prisklasse, når det gælder pleje, skønhed og velvære for hud og vipper. For med i produktet får du ikke blot et beauty boost; du får nemlig også en behandling oveni, som fokuserer på at pleje, optimere og forbedre dit udseende med de allerbedste ingredienser, vitaminer og mineraler.

Derfor kan det godt være lidt af en investering, når du skal til at købe en vippeserum. Det er nemlig super vigtigt, at du får en serum, der ikke er gået på kompromis med hverken kvaliteten af ingredienserne og effekten af produktet, når du anvender den.

Om du så er en newborn rising star eller en long time lash-superstar, så gælder det nemlig for alle at få et produkt, som du bliver glad for i længden – og som du muligvis (næsten) ikke kan leve foruden! For at være helt sikker på at du får det rigtige produkt med hjem på hylden, er der derfor nogle enkelte ting, der er værd at holde øje med, når du nu skal ud på jagt efter den bedste vippeserum. Herunder gælder det:

Ingredienser: Her gælder det om at holde øje med, om produkterne og dens ingrediensliste er veganske og om, hvorvidt de er testet på dyr eller ej.

Derudover gælder det også, om produktet er allergivenligt, dermatologist testet, og om det er økologisk og plantebaseret.

En anden vigtig ting at holde øje med er, om produktet indeholder parfume, parabener eller andre ingredienser, der kan være hård mod din hud, og som kan føre til bivirkninger såsom udslæt, kløe og irritation.

Dette er især vigtigt for dig som allergiker eller gravid, da der findes nogle vippeserummer, der indeholder skrappe stoffer og andre hormonforstyrende ingredienser. Prøv derfor så vidt som muligt at undgå disse stoffer og ingredienser, idet du arbejder med din hud omkring øjenene, som netop kan være ret sart og mere modtagelig over for, hvad du kommer på af produkter der.

Gå derfor efter milde produkter og gerne nogle, der både er økologiske, veganske og fri for både parabener, parfume, paraffin og andre uønskede tilsætningsstoffer.

Anvendelse: Her handler det om, hvor ofte du skal anvende produktet. De fleste skal bruges hver morgen og aften og gerne 2-3 om ugen.

Derudover gælder det også produktets applikation pensel. Disse minder ofte om en traditionel flydende eyeliner pen, hvilket gør det nemt og bekvemt at påføre produktet præcist på vippekanten. Hvis du har lidt klumsefingre, så gå efter en applikator, der er ekstra tynd og spids ude i enden.

Effekt: Går du efter fyldigere vipper, stærke vipper, lange vipper eller måske en kombination af alle? Gør op med dig selv, inden du køber en vippeserum, idet de alle kommer med hver sin fordel.

Nogle tilbyder fyldigere øjenvipper, der udelukkende fokuserer på at forbedre dine egne vipper indefra, mens nogle andre tilbyder længere vipper kombineret med en vedligeholdelse af eksisterende vipper. Og så er der selvfølgelig også de vippeserum vidundere, der tilbyder en kombination af det hele.

Find dit behov og tag gerne endnu et kig på vores vippetest for at blive inspireret til dit næste vippekøb.

Hvad er øjenvippeserum?

Vores vipper har mange fordele. De fungerer blandt andet som et skjold mod støv, skidt og skadelige solstråler i at trænge ind og forstyrre vores syn. Men det vigtigste (og nok også det, vi primært bruger vores vipper til) er, at vi bruger vores vipper til at indramme vores øjne på bedste vis for hermed at give os et mere dragende look, når vi bevæger os ud i verdenen.

Som tidligere nævnt så er øjenvippe serum mere end blot end serum, der giver længde og volumen til dine vipper. Det er nemlig også en luksuriøs behandling, hvor den bedste vippeserum både giver dig og dine vipper skønhed, velvære og sundhed.

Dette skyldes som regel en unik sammensætning af aktive ingredienser og essentielle mineraler, hvor nogle af de mest populære er peptider, antioxidanter, biotin og vitamin E blot for at nævne et par få.

Disse er alle kendt for at kunne booste cellefornyelsen og deraf give anledning til en øget hårvækst samt en forbedret hårstruktur til hårsækkene, hvorved dine vipper bliver stærkere og mere resistente over for slid og brud.

Derudover er der mange vippeserummer, der indeholder naturlige ingredienser såsom jojoba olie, kokos olie, shea smør og aloe vera, der alle er kendt for at kunne give næring, styrke, pleje og glans til både hår, hud og negle.

Hermed er der derfor mange vippeserummer, der kan prale sig med at være iblandt de eneste slags beauty produkter, der er økologiske – og i de fleste tilfælde også plantebaseret.

Hold øje med ingredienslisten bagpå dine produkter for at være sikker på, at den lever op til dit krav – og dine forventninger. Det er nemlig værd at nævne, at du med en vippeserum, ligesom med alle andre beauty behandlinger, skal være tålmodig for at kunne se resultater.

Dette forudsætter, at du anvender produktet regelmæssigt og som anvist på produktet. Følger du anvisningerne til punkt og prikke, vil du som oftest allerede kunne se resultater efter 3-4 uger. Dette kan selvfølgelig variere alt efter person, levestil og kost, da alt dette også har en indflydelse på dine vipper og din overordnede sundhed.

Det kan hænde for nogle, at de oplever bivirkninger såsom kløe, udslæt eller irritation. Oplever du noget af dette, så er det vigtigt, at du holder op med at bruge produktet og søger læge, hvis problemet bliver værre med tiden.

Vores råd er derfor altid at læse produktets ingrediensliste og følge anvisningerne herpå. Alternativt kan du læse og sammenligne andre brugers anmeldelser af diverse vippeserummer, før du begiver dig ud i vippeserum verdenen for på den måde at sikre dig de bedste forudsætninger, inden du køber en vippeserum.

Virker vippeserum egentlig?

Som udgangspunkt vil en vippeserum have effekt på dine vipper forudsat, at du anvender den korrekt og som anvist på produktet. Dette kan dog variere alt efter person til person, men som udgangspunkt vil en vippeserum kunne give resultater efter blot 3-4 måneders regelmæssigt brug.

Flere studier har kunnet påvise en dokumenteret effekt på længere og tættere vipper, hvor nogle af disse, der foretog studerne har været uddannede øjenlæger og specialiserede dermatologer inden for hud og skønhed.

Regelmæssig brug er vigtigt

Men i bund og grund handler det udelukkende om at kunne bruge produktet korrekt og regelmæssigt. Derudover er det også vigtigt at have fokus på en sund kost og en generel sund levestil, da dette også vil have en indflydelse på, hvor godt din krop, og hermed dine vipper, fungerer og tager imod produktet.

Det er forholder sig nemlig sådan, at hvis du ikke bruger din øjenvippe serum regelmæssigt, eller vælger at stoppe med at bruge din øjenvippe serum helt, så vil effekten aftage over tid.

Så på trods af, at en øjenvippe serum godt kan have en behandlingsvirkende effekt, så er det vigtigt at understrege, at det ikke er en mirakelkur, der lover lange vipper forever.

De nye øjenvipper, der herefter vokser ud, vil derfor ikke være påvirket af din øjenvippeserum længere, idet de i mellemtiden er gået over i deres normale vækstfase cyklus, som den havde før, du gik igang med at anvende øjenvippeserum.

Alting har sin gang, og det samme gælder altså også for øjenvippe serum og lange øjenvipper!

Det ses ofte at effekten aftager omkring 16 uger efter du stopper med at bruge vippeserum. Så bare rolig – det er ikke en øjeblikkelig afslutning. Det kan derfor være ideelt for nogle at holde en pause med at anvende vippeserummen efter 6-8 uger, da det for nogle faktisk kan resultere i for lange øjenvipper.

Hvilke ingredienser giver fyldigere vipper?

En hovedingrediens, der ofte indgår, er prostaglandiner, som er et stof, der får vipperne til at få vokseværk. Dette stof har flere navne og går for eksempel også under navnet Isopropyl Cloprostenate eller Norbimatoprost (MDN), som tidligere nævnt i vores øjenvippeserum test.

Dette stof kan dog for nogle være lidt hårdt – især ammende og gravide, hvorfor det derfor kan være en god ide at teste produktet på et lille hudområde et par gange for at se, om der kommer en allergisk reaktion, inden du for alvor går igang med at anvende produktet direkte omkring øjet.

Som regel indeholder en vippeserum også en sammensætning af aktive ingredienser, herunder mineraler såsom zink og magnesium og A, C eller E vitamin, der allesammen bidrager til fyldigere vipper.

Nogle af de aktive ingredienser, der indgår til at give lange, smukke og fyldige vipper, er eksempelvis riscinusolie, kaffebønneolie og peptider, der alle går ind og styrker vipperne. Sidstnævnte er effektive aminosyrer, der går ind og booster kollagenproduktionen og hermed skaber grobund for dannelsen af nye hår.

Derudover kan der være tilsat plejende ingredienser og andre lækre sager til en vippeserum, hvor nogle af de mest populære er dem listet forneden:

Biotin

Biotin er et af de populære B-vitamin, der er kendt for hårvækst og for at kunne styrke dine hårsække, så de bliver mere resistente over for brud. Det hjælper hermed også til at reducere hårtab og sørger for, at håret holder sig sundt og flot over længere tid.

Hyaluronsyre

Hyaluronsyre er et stof, der findes naturligt i vores krop. Det er stof, der binder vand til hudens overflade, så vores krop hermed bliver hydreret.

Grundet denne egenskab er den derfor meget populær i makeup- og skønhedsprodukter, idet den hjælper kroppen med at holde sig spændstig og fugtig, hvorfor kroppen får et mere ungdommeligt, glowy look.

Når det anvendes i vippeserum, så hjælper det vipperne til at holde sig bløde, smidige og lækre. Desuden hjælper det dem også til at reducere hårtab og gør dem hermed mere modstandsdygtige over for slid og skader.

Diverse peptider

Peptider en en sammensætning af små aminosyrer, der hjælper med at øge cellefornyelsen og styrke hudens struktur.

Når diverse peptider anvendes i en vippeserum, så fungerer de her som næringsstoffer, der hjælper med at styrke og gendanne hårsækkene, så nyt hår kan vokse sig længere og stærkere.

Derudover er peptider anti-inflammatoriske, hvilket betyder, at de bidrager til at reducere skader, så vipperne får de bedste vilkår til at kunne holde sin længde.

Naturlige olier

Når der anvendes naturlige olier i en vippeserum, bidrager disse til at berolige huden på bedste vis. Det kan eksempelvis være jojobaolie eller ribiscusolie, der begge virker plejende og beroligende på både hud og vipper.

Samtidigt så hjælper disse olier også til at holde vipperne fugtige og mættet på vitaminer og mineraler, der alle sammen er gode for både hårvækst og hårsundhed.

Er det farligt at bruge øjenvippeserum?

Som udgangspunkt er der ingen fare forbundet med at bruge en vippeserum. Der er dog, som med alt andet, nogle ting, der er værd at holde øje med. Dette gælder især for dig, hvis du er allergisk eller gravid, som tidligere nævnt, da nogle serum til øjenvipper kan indeholde ingredienser og andre hormonforstyrende stoffer, der kan være hårde mod både hud og krop.

Her kan nogle af bivirkningerne være kløe, udslæt, rødme, irritation eller i sjældnere tilfælde infektion. Skulle du være en af de uheldig, der oplever bivirkninger i forbindelse med produktet, så stop øjeblikkeligt og vent et par dage til, det går over.

Som regel går det over af sig selv i løbet af et par dage, men skulle det fortsætte og forværres yderligere, opsøg da straks en læge eller en dermatolog for at stoppe bivirkningerne yderligere i at udvikle sig.

Generelt er det sikkert at anvende vippeserum. Læs altid produktets ingrediensliste, inden du køber for at være sikker på, at den ikke indeholder uønskede ingredienser eller stoffer, der kan være hårde for dig og din hud at anvende.

For at være på den sikre side så kan du aldrig gå helt galt i byen med en vippeserum, der er baseret på peptider og planteekstrakt. Disse produkter er nemlig super milde mod både hud og krop.

Derudover anbefales, at du altid følger produktets anvisning nøje og sørger for, at din hud og vipper er rene, inden du bruger produktet.

Hvor lang tid går der før øjenvippeserum virker?

Dette kommer helt an på produktet, du anvender. Nogle øjenvippe serum har en øjeblikkelig virkning efter allerede et par få uger, mens nogle vippeserummer kan tage op til flere måneder, før der kan ses en endelig effekt.

Effekten er forudsat, at du anvender produktet korrekt og regelmæssigt. Endeligt kan dette også variere efter person til person. Men vigtigt af alt, så er det vigtigt, at du også plejer dine vipper indefra. Når alt kommer til alt, så kommer skønhed vel indefra.

Det er altså ikke nok med kun at gå efter produkter, der har plejende ingredienser, men at du altså også selv gør dit for at give dine øjenvipper og dig selv den bedste pleje. Og det kan du nemt gøre ved at spise sundt og varieret, hvor du sørger for at få alle de vigtige vitaminer og mineraler, du behøver for at få et sundt og pænt udseende.

Tænk på regnbuens farver, når du arrangerer din smoothiebowl, frokost tallerken eller aften desserten.

Gå efter følgende vitaminer i din kost:

 • Vitamin A: Findes i æg, smør, tomater og grønne bladgrøntsager
 • Vitamin C: Findes i broccoli, citrusfrugter og gulerødder
 • Vitamin D: Mælk, sojabønner, rejer og skaldyr
 • Vitamin E: Findes i mandler, hørfrø, hvedekim og avocado
 • B6: Findes i kylling, bananer, kartofler, kikærter og bønner
 • B7: Findes i majs, spinat, havre og seseamfrø
 • B12: Findes i kød, indmad, jordnødder og tørrede abrikoser
 • Zink: Findes i havre, ris og nødder

I sidste ender handler det blot om at prøve sig frem i forhold til at vurdere selv, hvilket vippeserum er bedst for dig. Men brug din vippeserum som en del af en større skønhedsrutine, som for eksempel også gælder dét at spise sundt, sove stabilt og undgå stress og skidt.

På den måde giver du dig selv og dine øjenvipper hermed de bedste vilkår for at kunne vokse sig sunde, stærke og smukke, så selv Bambi begynder at kaste lange dådyrsblikke hen imod dig.

Hvor mange gange skal man bruge vippeserum?

Som tidligere nævnt så skal en vippeserum generelt bruges 1-2 gange dagligt fordelt hen over 2-3 gange ugentligt. Dog kan der være forskel på brugen af de forskellige vippeserummer.

Med nogle vippeserummer kan man eksempelvis blot nøjes med at bruge 1 gang dagligt, hvor nogle skal bruges op til flere gange dagligt (og ugentligt) alt efter produktets anvisning og behov.

Rådfør dig med produktets anvisninger og prøv dig frem, hvad der virker bedst for dig.

Sådan bruger du vippeserum

Umiddelbart tænker du, at det er nemt nok at anvende en vippeserum. Men er det nu det? For hvornår er det nu lige, at du skal påføre din vippe serum? Og hvorhenne – på øjenlåget, øjenvipperne eller et tredje sted? Og hvor meget?

Få svar på disse spørgsmål ved at følge vores simple trin-for-trin guide herunder, hvor vi tager dig med helt fra start til slut.

Step 1 – Release your Lashes!

Start ud med at rense dine vipper og øjenområde for makeuprester og andet skidt og snavs, der ellers har ophobet sig på din hud og vipper i løbet af dagen.

Lad huden og vipperne lufttørre, inden du fortsætter til næste step.

Step 2 – Define your Line

Påfør herefter din vippeserum langs din øvre vippekant i ét tyndt lag. Her er det vigtigt, at du påfører serummen lige over dine øjenvipper – og altså ikke på den våde kant under dine øjenvipper.

Serummen skal gerne lige akkurat ligge sådan, at den dækker dine hårsække – nøjagtigt som du ville have gjort det med en normal eyeliner.

Step 3 – Dry and Fly

Lad din serum trænge helt ind og lad herefter tørre, før du fortsætter med resten af din beauty- eller makeup rutine.

Anvender du makeup lige efter, så påfør eksempelvis eyeliner eller påsæt eyelash extensions lige over, hvor du lige har smurt din vippeserum. På den måde får din serum stadig lov til at virke.

For bedste mulige resultat anbefales det, at du anvender din serum til vipper om aftenen, så du hermed kan nyde fordel af alle produktets egenskaber hen over natten, hvor det kan få ro og fred til at trænge helt ned i dybden og virke optimalt hen imod lange, fyldige vipper.

Nemt, ikke? Det synes vi i hvert fald.

Gentag processen regelmæssigt eller som anvist på produktet. Grundet produktets nemme tilgang, hvor det ikke kræver mere end lidt ekstra tid og nøjsomhed, så er det faktisk nemt nok at gøre til en fast del af din beauty- og makeup rutine hurtigt.

Start allerede i dag og du vil blive belønnet med smukke, lange øjenvipper inden for nærmeste fremtid!

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket øjenvippeserum er bedst?

I vores vippeserum test har vi fundet frem til de bedste af slagsen. Hvilken af disse der er den bedste, er dog op til dig selv at vurdere. Det forholder sig nemlig sådan, at hvert vippeserum produkt indeholder deres helt egen unikke sammensætning af ingredienser.

Kan man få længere vipper med vippeserum?

Dette afhænger af forskellige faktorer såsom ingredienssammensætning, anvendelse og dig som person. Som regel indeholder de fleste vippeserummer ingredienser, der booster hårvæksten, så du kan få udsigt til lange øjenvipper i fremtiden.

Kan øjenvippeserum skade øjnene?

Hvis du anvender produktet korrekt, så bør der ikke være udsigt til skader ved og i øjet. Vær derfor forsigtig, når du påfører produktet og påfør ikke mere end ét lag ad gangen. Derudover er det altid en god ide at holde øje med eventuelle allergifremkaldende ingredienser.

Kan man bruge vippeserum med kunstige øjenvipper?

Det korte svar er her: ja. Dog kun hvis du påfører din vippeserum INDEN dine kunstige øjenvipper. Vent da altid her på, at din serum trænger helt ind. Påsæt herefter dine kunstige øjenvipper lige over, hvor du har påført din serum.