bedste negleolie

Negle

Bedste negleolie (TEST): 7 olier til sunde og stærke negle

Vi drømmer alle om at have pæne negle, og mange tror desværre at det kun er genetisk. Heldigvis er det muligt at opnå flotte resultater med en god negleolie, så du nu kan vinke farvel til skrøbelige negle.

skrevet af Camilla Jepsen

I denne artikel

Vores anbefalinger er givet af vores eksperter. Vi kan få en kommission, hvis du køber et produkt gennem vores links. Læs mere

Det kan være træls og bøvlet at have flossede negle og neglebånd, og der er ingen grund til at man skal have svage negle, når der er nogle naturlige olier som kan give dig sunde og stærke negle.

Negleolie er et kosmetisk produkt som fugter og giver næring til både negle og neglebånd. Naturlige ingredienser som e-vitamin, jajoba olie og argan olie er med til at fremme sund neglevækst og samtidig forhindrer skørhed, splittelse eller tørhed.

Er du klar på at få sundere negle? Så læs med herunder!

Bedste negleolie

Vi har undersøgt markedet og har fundet de produkter, som vi synes er de bedste negleolier:

 1. Økologisk Negleolie
 2. Herôme Nourishing Nail Oil
 3. Ecooking Multi Olie
 4. Maria Åkerberg Myrrh Nail & Cuticle Oil
 5. CND SolarOil Nail & Cuticle Treatment
 6. Herôme Exit Damaged Nails
 7. Nilens Jord Nail Oil
Økologisk Negleolie

Økologisk Negleolie

En økologisk negleolie i høj kvalitet, der er lige til at gå til.

Det kan vi lide

 • Økologisk negleolie
 • Bedste ingredienser for sund neglevækst
 • Let at påføre på neglene

Negleolien fra naturligolie er et produkt som er udelukkende skabt på naturligt og vegansk indhold med de bedste ingredienser som bl.a. jojobaolie og arganolie til at fremme sundheden af dine negle. Olien kommer i en flaske med en lille kugle på toppen, hvilket giver en nem påførelse af olien uden at komme til at bruge for meget ad gangen.

Produktet bruges som en negleolie pen, hvor man kan tegne på sine negle og neglebånd for at pleje dem og sikrer at du ender med nogle glansfulde negle.

Herôme Nourishing Nail Oil

Herôme Nourishing Nail Oil

En negleolie som er ligeså nem som neglelak.

Det kan vi lide

 • Nem påførlig med pensel
 • Giver en frisk duft og følelse
 • Gode aktive ingredienser der bruger naturlige olier

Herômes negleolie er et simpelt produkt, der passer til dem, der blot ønsker en god negleolie. Den blender godt ind med dine neglelak på hylden og påføres på præcis samme måde som en almindelig neglelak, da den kommer med en lille pensel, som bruges til at smøre på negle og neglebånd.

Ingredienserne i denne negleolie er fornuftige for svage negle, og særligt specielt ved denne negleolie er at citronolie er et af de aktive ingredienser. Citronolie hjælper med at styrke neglene og har et antiseptisk egenskab, samtidig med at der er gode vitaminer i form af c-vitamin, som forhindrer neglene i at blive sprøde.

Ecooking Multi Olie

Ecooking Multi Olie

Er du træt af at have mange produkter til at pleje hver del af kroppen? Kig ikke længere, for denne olie er utrolig multifunktionel

Det kan vi lide

 • Multifunktionelt produkt
 • Økologisk negleolie med aktive ingredienser
 • Stor værdi for pengene
 • Vegansk produkt
 • Duftudtræk af orange, lavendel og rose

Vi har valgt at inkludere dette produkt fra ecooking, selvom det er en multiolie til hele kroppen. Olien indeholder nemlig essentielle aktive ingredienser, som plejer negle og neglebånd og derfor er med på vores liste over de bedste negleolier.

Udover at bruge olien til neglepleje, kan dette bruges som kropsolie, makeupfjerner, til intimbarbering, hårkår, massageolie og mere til.

Du får dermed et produkt der kan næsten det hele, samtidig med at det er en økologisk negleolie. Hvis du er efter et økologisk produkt, som kan det hele – er dette lige noget for dig.

Maria Åkerberg Myrrh Nail & Cuticle Oil

Maria Åkerberg Myrrh Nail & Cuticle Oil

Svensk kvalitets negle og neglebåndsolie.

Det kan vi lide

 • Kvalitetsmærke
 • Antibakteriel olie
 • En god fugtende olie
 • Virkende effekt på neglebånd og negle

Maria Åkerberg er et svensk kosmetikmærke, som efter sigende blev stiftet da produkterne på hylderne i butikkerne ikke havde den kvalitet, som Maria ønskede. Det er derfor kendt som et mindre brand, men med fokus på kvalitet.

Denne negleolie giver meget fugt og forhindrer flossede negle og tørre neglebånd , men er også kendt for sine antibakterielle egenskaber. Denne negleolie har et aktivt ingrediens der hedder myrraolie, hvilket er fantastisk, da det beskytter neglene samtidig med at have anti-inflammatoriske stoffer. Dette betyder den forhindrer infektioner, sår og irritation omkring neglene.

Negleolien indeholder også andre gode ingredienser i form af vitaminer og naturlige olier. Her er der nogle essentielle ingredienser som e-vitamin, jojobaolie, citronolie og olivenolie, som alt i alt har en fantastisk effekt på neglene og neglebånd.

CND SolarOil Nail & Cuticle Treatment

CND SolarOil Nail & Cuticle Treatment

En negleolie som skærer liiiidt bedre igennem.

Det kan vi lide

 • Et effektivt produkt
 • Virker med neglelak og akryl/gel negle
 • Let påføring med en pensel
 • Plejer skader på neglene

Denne CND negleolie fra SolarOil, er et lille produkt men med stor effekt. Dette er ikke en helt almindelig negleolie, da den er specielt designet til at fungere ovenpå bestemte neglelakker og sammen med akryl/gel negle.

Hvis du har en neglelak fra bestemte mærker CND negle olie virker godt med, behøver du ikke at skulle fjerne neglelakken for at behandle dine negle og neglebånd. Du kan derfor behandle dem dagligt, uden at ødelægge dine pæne negle.

Ved brug af akryl/gel negle, smøres en dråbe negleolie på undersiden af neglen, før den sættes på og solar oil negleolie vil ikke forhindre neglen i at sidde fast.

Olien har stadig en god effekt til at forhindre flossede negle og neglebånd, selvom den kan bruges med neglelak. Den indeholder risklid-olie, som har et regenererende egenskab fyldt med antioxidanter, så sig farvel til flossede neglebånd uden at gå på kompromis.

Herôme Exit Damaged Nails

Herôme Exit Damaged Nails

Er dine negle allerede beskadiget, og skal genopbygges hurtigst muligt? Kig ikke længere, fordi her er et vidunderprodukt.

Det kan vi lide

 • Utroligt effektivt til at reparere skader og spalter
 • Avanceret serum der giver et boost af vitaminer
 • Styrker og fugter

Dette produkt fra Herôme er fantastisk til at rette op på skader, og er et serum, som giver alle de nødvendige vitaminer og ingredienser for beskyttelse, struktur, hårdhed og fugt til dine negle og neglebånd.

Selvom produktet har en kraftful virkning og resultater kan ses på en uge, skal du ikke være bekymret for, at det er “farlige sager”. Produktet er sikkert at bruge og giver stærkere negle. Ved at bruge 1 dråbe dagligt i en uge, vil du allerede kunne se forskel. Den negl dette påføres på, vil få et vitamin boost, hvilket hjælper på udseendet og sundheden.

Nilens Jord Nail Oil

Nilens Jord Nail Oil

Et godt all-round produkt der passer til alle.

Det kan vi lide

 • Godt all-round produkt
 • Allergivenligt
 • Kvalitet man kan stole på

Har du lyst til en simpel olie til dine negle og neglebånd, som bare virker? Det får du med sikkerhed, hvis du køber en olie fra Nilens Jord, et kendt brand skabt af Matas. Produktet er skabt til alle og har effekt på alle negletyper. Nilens Jord går op i at deres produkter er allergivenlige og uden ingredienser, som skader miljøet.

Negleolien virker generelt ved at give fugt til både negle og neglebånd, hvilket bidrager til at give dine negle et boost i intensitet og sundhed. Olien blødgør neglebåndene og neglene med nærende olier, der hjælper mod tørre og skrøbelige negle.

Denne negleolie er derfor et sikkert køb for den almindelige forbruger, hvor du kan forvente den samme gode kvalitet.

Før du køber negleolie

Hvad er negleolie?

Negleolie er et produkt indenfor kosmetik, og virker som en slags hudplejeprodukt til at nære og beskytte negle og neglebånd. Negle og neglebånd er generelt udsat for en masse kemikalier, vækststoffer, og andet, der kan være skadelige for neglene i hverdagen.

Dette kan skyldes brug af neglelak, neglelaksfjerner, rengøringsmidler, og meget mere, hvilket gør det svært at undgå alt, der har en negativ indflydelse på dine negle.

Det er derfor vigtigt at beskytte dine negle og give dem de aktive ingredienser, der hjælper med sundheden og styrken. Ovenstående har vi fundet frem til den bedste olie til negle, hvor vi har opsummeret vores resultater af hvert produkt, så du kan finde lige netop det, som passer til dig fra vores negleolie bedst i test.

Hvad gør en negleolie?

Hold fast, for det bliver lidt teknisk. Men det er rart at vide præcist, hvad gør negleolie til en god investering for dig. Olie til negle og neglebånd hjælper med at smidiggøre og blødgøre neglene, reducerer skrøbelighed og forebygger revner og sprækker. Den fugter tørre neglebånd og negle og indeholder gode vitaminer og aktive ingredienser, som fremmer en sund vækst.

Udover at olien fugter og blødgør neglebåndene, er den også med til at genopbygge flossede neglebånd fra skader fra eksempelvis neglelak, negleklip eller uheldige stød. Det er fornuftigt at bruge en negleolie for at opretholde velplejede negle og sunde neglebånd.

Er der forskel på negleolie og neglebåndsolie?

Kort sagt, ja, der er en forskel. Negleolie er primært til at nære og fugte neglene, mens en god neglebåndsolie sigter mod at behandle neglebåndene.

Virker neglebåndsolie, og hvordan?

En god neglebåndsolie indeholder typisk lidt stærkere fugtende ingredienser end en negleolie. Neglebåndsolier indeholder ofte A-vitamin, E-vitamin og jojobaolie, som bekæmper tørre neglebånd og skaber sunde negle fremadrettet.

For at hjælpe interesserede mest muligt, har vi gået i dybden med vores negleolie-test og valgt de ovennævnte produkter som de bedste olier, da de er multifunktionelle med ingredienser til både negle og neglebånd. Derfor behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt du skal vælge en negleolie eller neglebåndsolie, da de ovennævnte produkter fungerer som en blødgørende olie til både negle og neglebånd.

Hvad kan bruges som negleolie?

Det kan være, at du sidder i sofaen og tænker “Behøver jeg virkelig disse produkter for at have sunde og stærke negle?”, og det er klart nemmest for de fleste at købe et produkt, som hjælper på dette. Har du dog derimod en masse olier i hjemmet, heriblandt:

 • Jajobaolie
 • Olivenolie
 • Mandelolie
 • Hørfrøolie
 • Tea Tree Oil

Vil du have muligheden for at bruge disse som en hjemmelavet negleolie. Jojobaolie er den mest effektive, da det er en blødgørende olie med lignende egenskaber som hudens eget sebum, og hjælper med at nære og beskytte neglene.

Olivenolie og mandelolie er rige på E-vitamin, mens hørfrøolie indeholder en høj mængde omega-3 fedtsyrer, der styrker neglene og forhinder dem i at blive sprøde.

Tea Tree Oil og olivenolie hjælper på at beskytte neglene mod infektioner, hvilket kan være brugbart for at have velplejede negle.

Hvis du er i tvivl om de olier, du har i hjemmet, anbefaler vi at bruge produkter, der er designet til at holde negle og neglebånd sunde, da disse produkter har gennemgået kvalitetssikring og sundhedskriterier, før de blev lanceret på markedet.

Hvordan bruger man negleolie?

Det er rart at vide, at man bruger sin negleolie korrekt, og vi vil derfor fortælle herunder, hvordan olien bruges.

Påføring

For at få negleolien på bedst muligt, kan du følge disse trin:

 1. Rens dine hænder og fingre samt fjerne neglelak
 2. Brug den medfølgende børste/pen og sæt et par dråber på din negl
 3. Massér derefter olien forsigtigt ind i dine negle og neglebånd
 4. Sørg for at få olien rundt i kanterne, og lad det ramme huden omkring neglen for at nære den omliggende hud
 5. Lad olien sidde et par minutter, inden det tørres væk med en vatrondel eller blød klud.

Daglig brug

For at få hurtige resultater anbefales det at bruge negleolie 1 gang dagligt.

Det skal bruges dagligt for at sørge for, at dine neglebånd forbliver fugtige, hvilket kan hjælpe med at forebygge spaltede eller flossede negle. Næringsstofferne i olien styrker også neglene og gør dem mindre udsatte. Ved daglig brug kan du opretholde sunde negle, neglebånd og omkringliggende hud, hvilket vil resultere i en forbedring af neglens udseende.

Kan man bruge for meget?

Vi anbefaler at bruge det 1 gang dagligt ved at følge vores ovenstående instruktioner. Hvis man bruger for meget negleolie, kan det overskydende samle sig op og tilstoppe ens porer, hvilket påvirker neglenes sundhed negativt. Hvis i tvivl, bør man følge anvisningerne på pakken for de bedste resultater. En lille mængde der er masseret i neglebånd og negle, er normalt tilstrækkeligt til at opnå gode resultater.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken olie er bedst til negle?

Der er mange typer olie, der gavner neglene, hvor nogle af de mest væsentlige er:

 • Jojobaolie
 • Olivenolie
 • Mandelolie
 • Hørfrøolie
 • Tea Tree Oil

Desuden er e-vitamin utroligt godt for dine negle. Det er vigtigt at vælge en kvalitetsolie, der er fri for skadelige tilsætningsstoffer. Vi har undersøgt markedet og fundet de bedste negleolier af høj kvalitet, så du kan være sikker på at få en olie, som giver en positiv effekt.

Kan man bruge madolie til negle?

Ja, man kan bruge olivenolie, mandelolie, jojobaolie og andre, da disse olier er rige på næringsstoffer, der gavner neglene. Det er dog vigtigt at bruge rene og ubehandlede olier og ikke anvende for meget. Ved at bruge en specifik negleolie, kan du dog være sikker på, at den er skabt med de rigtige næringsstoffer, hvilket kan være en mere tryg løsning for mange.

Hvorfor får man flossede negle?

Der er mange årsager til flossede negle, hvor nogle af de mest hyppige årsager er følgende:

 • Udtørret negle
 • Skader eller slag på negle
 • Mangel af næringsstoffer
 • Neglelak

Det er vigtigt at beskytte sine negle ved at styrke dem med de rigtige næringsstoffer, og holde dem fugtige, for at undgå udtørring og flossing. Slutteligt skal man være påpasselig med neglelak, da et overforbrug af neglelak kan udtørre neglene.