magnetiske vipper

Hår

Bedste magnetiske øjenvipper (TEST): Genvejen til lange vipper

Drømmer du om længere vipper, men er lidt træt af de traditionelle falske øjenvipper, hvor du skal bruge lim? Så skal du overveje magnetiske vipper! Bliv klogere på de magnetiske øjenvipper i vores test og få et drømmelook til din næste fest!

skrevet af Camilla Jepsen

I denne artikel

Vores anbefalinger er givet af vores eksperter. Vi kan få en kommission, hvis du køber et produkt gennem vores links. Læs mere

Hvem kunne ikke godt tænke sig at have vipper ligesom Bambi?

Vores vipper er noget af det første, man lægger mærke til. Af den grund er der mange der bruger kunstige vipper eller vippeserum.

For at få lange vipper.

Uanset hvad du anvender, så kan vi måske godt blive enige om, at det kan være en hård kamp til tider. Fordi hvordan man kunstige øjenvipper til at sidde ordentligt? Og hvordan mestrer du lige dit cat eye-look med en flydende eyeliner oveni?

Svaret er magnetic lashes – bedre kendt som magnetiske øjenvipper.

I denne artikel vil vi stille skarpt på, hvad magnetiske øjenvipper er, og hvordan de anvendes i vores udførlige step-by-step guide. Derudover vil vi guide dig igennem andre måder, du kan få lange vipper på, og hvordan du får det bedste ud af dine magnetic lashes.

Bedste magnetiske øjenvipper

Vi har scannet markedet for de bedste magnetiske vipper og er her kommet frem til de 5 bedste:

 1. Lantz Copenhagen Glam Lashes magnetiske vipper
 2. Kiss Magnetic Eyeliner & Lash Kit Charm
 3. Ardell Magnetic Liner & Lash 110 magnetiske øjenvipper
 4. Kiss Magnetic Eyeliner & Lash Kit Lure
 5. Lantz Copenhagen Baddy Lashes magnetiske vipper

De magnetiske øjenvipper er udvalgt på baggrund af kvalitet og anvendelse. Du får altså hermed de bedste magnetiske øjenvipper, der både holder, og som er nemme at arbejde med.

Lantz Copenhagen Glam Lashes

Lantz Copenhagen Glam Lashes magnetiske vipper

Er du til et mere naturligt look? Så prøv de brune vipper fra Lantz Copenhagen, der påsættes med små usynlige magneter.

Det kan vi lide

 • Brune, naturlige øjenvipper
 • Genanvendelige
 • Sidder godt fast

Med disse vipper tilfører du dine egne vipper lidt ekstra kant, uden at du kommer til at ligne Bambi på glatis. Grundet de mange små magneter langs vippekanten vil vipperne hurtigt falde på plads iblandt dine egne naturlige øjenvipper.

Påsæt de magnetic lashes efter du har anvendt en magnetisk eyeliner – igen og igen! Det er nemlig sådan, at vipperne fra Lantz Copenhagen er genanvendelige magnetiske kunstige øjenvipper, som du kan bruge helt op til 30 gange!

Læg blot tilbage i æsken, hvorpå der sidder en magnetliste, som dine magnetiske øjenvipper kan hvile sig på, inden de skal pryde dine øjne næste gang.

Kiss Magnetic Eyeliner & Lash Kit Charm

Kiss Magnetic Eyeliner & Lash Kit Charm

Fluffy, frække og feminine på en gang? Opnå looket med de magnetiske øjenvipper fra Kiss, der helt sikkert vil give dine øjne et kys eller 10.

Det kan vi lide

 • Sorte vipper
 • Fyldige øjenvipper
 • Magnetisk eyeliner medfølger

Her får du fyldige vipper, der giver lidt kant uden, at de føles tunge. Vipperne har en smuk buet form, der ligger sig flot imellem dine egne naturlige øjenvipper og sikrer dermed de perfekte vipper, der kan anvendes til enhver anledning.

Med de magnetic lashes medfølger en magnetiske eyeliner, som skal påføres langs dit øjenlåg, inden du kommer de magnetiske vipper på. Påfør gerne 2 lag af eyelineren i en jævn linje med børstespidsen langs vippekanten og lige over dine øjenvipper. Lad tørre inden du påsætter de magnetiske øjenvipper.

Ardell Magnetic Liner & Lash 110 magnetiske øjenvipper

Ardell Magnetic Liner & Lash 110 magnetiske øjenvipper

Er du på udkig efter et par lette vipper, der samtidigt holder? Så gå efter Ardell’s magnetiske øjenvipper, hvor der samtidigt medfølger en magnetisk eyeliner.

Det kan vi lide

 • Fri for parabener
 • Vandfast
 • Små magneter der sikrer holdbarhed

Her får du et par magnetic lashes, der er super nemme at påføre, og som holder hele dagen (og natten med, hvis det skulle være!). Anvend den medfølgende eyeliner for at få de magnetiske vipper på plads. Du vil blive overrasket over, hvor godt de herefter sidder!

Vipperne kommer i en medium længde, hvilket kun er godt, hvis du går efter flere forskellige looks. Du kan nemlig vælge at spice vipperne lidt op ved at bruge mascara, eller du kan vælge at bukke vipperne lidt med en øjenvippebukker, hvis du går efter et mere blødt look. Valget er dit.

Kiss Magnetic Eyeliner & Lash Kit Lure

Kiss Magnetic Eyeliner & Lash Kit Lure

Ønsker du et look, der fejer benene væk under Bambi? Kiss er på banen igen med deres andet bud på magnetiske vipper, der øjeblikketligt tilfører dine øjne karakter.

Det kan vi lide

 • Forskellig vippelængder
 • Luksus-look
 • Holder i op til 16 timer

Her får du et par magnetiske vippe, der vifter elegant i luften, når du blinker. Du får altså med andre ord længere vipper, der med garanti vil drage opmærksomheden hen på dine øjne.

Trods længden på vipperne er vipperne lette og behagelige at have på. Samtidig har de et naturligt opadgående book, der nemt kan piftes op med et lag mascara eller en vippebukker.

Du behøver altså ikke meget andet makeup, da disse gør underværker helt af sig selv. Dette skyldes også formen på vipperne, der er kortest ved inder- og yderkrogen og længst på midten. Du kan altså opnå et cat eye-look uden de helt store makeup-løjer.

Lantz Copenhagen Baddy Lashes

Lantz Copenhagen Baddy Lashes magnetiske vipper

Opnå længere vipper på et splitsekund med disse magnetiske øjenvipper fra Lantz Copenhagen.

Det kan vi lide

 • Magnet vipper der påføres med magnetisk eyeliner
 • Giver ekstra voluminøse vipper
 • 8-13 mm – kan klippes til

Her får du et par smukke vipper, der giver dig synligt længere og fyldige øjenvipper på kort tid. Vipperne er syntetiske og skal anvendes sammen med en særlig eyeliner af samme mærke for at kunne sidde fast. Dette betyder altså, at du hverken skal bruge lim eller ekstra tid på at fumle med vipperne, da de magnetiske vipper sammen med den magnetiske eyeliner gør, at det hele spiller perfekt.

De magnetiske øjenvipper har 5 magneter langs vippekanten. Påfør først den magnetiske eyeliner og herefter de magnetiske øjenvipper for at se effekten og et voila – Bambivipper på et splitsekund!

Dette skal du vide om magnetiske øjenvipper

Nu, hvor vi har præsenteret dig for de bedste magnetiske øjenvipper, vil vi nu præsentere dig for noget lidt mere nørdet. Nemlig lidt om teknologien og hemmeligheden bag de bedste magnetiske øjenvipper.

Magnetiske øjenvipper er en helt ny og innovativ måde, hvorpå du kan opnå falske vipper på ingen tid.

I stedet for at anvende lim til holde dine kunstige øjenvipper på plads som med traditionelle falske vipper, så bruger du her en magnetisk strip, som hæfter sig fast enten ved hjælp af en magnetisk eyeliner eller med dobbelt vipper med usynlige magneter.

Godt så. Men hvordan virker magnetiske øjenvipper så helt præcist? Vi tager hul på dette spørgsmål i næste afsnit.

Hvad er magnetiske øjenvipper?

Magnetiske øjenvipper er kunstige vipper, der enten består af naturlige eller kunstige, syntetiske hår. Disse virker ved at lukke sig sammen om dine egne naturlige vipper ved hjælp af små usynlige magneter, der er hæftet fast langs vippebåndet.

Disse kaldes for dobbelt vipper. Altså går dobbelt vipperne ind og krammer dine egne øjenvipper fra øverste og nederste magnetiske vippe. Altså fra begge sider, så du på den måde opnår mere voluminøse vipper.

Dobbelt vipperne er forsynet med et lille magnetisk metalstykke på hvert øjenvippehovede. Oftest har de 3-5 små, usynlige magneter, der er hæftet fast langt vippebåndet, og som så er designet til at kunne sidde langs din øvre vippekant, når de påsættes korrekt.

Ved at anvende magnetiske vipper undgår du herved at anvende klistermærker eller at påføre lim direkte på dine egne øjenvipper, som du ellers skal med andre konventionelle kunstige øjenvipper. På den måde skåner du altså dine egne vipper på sigt.

Derudover er magnetiske vipper super nemme at arbejde med, så du får altså her en win-win situation, hvor du både passer på dine vipper samtidigt med, at du sparer tid!

Hvad er magnetisk eyeliner?

Magnetisk eyeliner er en ny type af eyeliner, der indeholder et magnetisk pulver, der gør det muligt at påsætte dine magnetiske øjenvipper.

Magnetisk liner er let at anvende og følger ofte med i pakken, når du køber magnetiske øjenvipper. Eyelineren påføres som en normal eyeliner, hvor du påfører denne langs din vippekant. Herefter vil dine magnetiske øjenvipper kunne hæfte sig fast til dit øjenlåg ved hjælp af små magneter, der sidder langs vippebåndet på dine magnetiske øjenvipper.

Hvad er forskellen på magnetiske øjenvipper og kunstige vipper?

Den store forskel her er brugen af magneter vs. lim. Hvor kunstige vipper anvender lim, da anvender kunstige magnetiske øjenvipper magneter til at hæfte sig fast.

Derudover består kunstige vipper oftest af materialer såsom nylon eller polyester, hvorimod magnetiske øjenvipper oftest består af silke, syntetisk hår eller sågar ægte hår.

Magnetiske øjenvipper er altså en helt ny måde at anvende kunstige vipper på, da du her bruger små magneter til at holde de kunstige vipper og dine egne vipper på plads.

Hvordan bruger man magnetiske vipper?

Alting kræver lidt øvelse. Det samme gør sig gældende, når du begiver dig ud i vippeverdenen. Tag dig god tid og find den teknik, der passer dig bedst. Når først du har mestret teknikken, så vil du hurtigt vænne dig til de magnetiske øjenvipper, og inden længe vil du foretrække dem frem for traditionelle kunstige vipper!

Vi har herunder udarbejdet en udførlig guide til, hvordan du nemt og bekvemt kan give dig i kast med de magnetiske øjenvipper med både eyeliner og dobbelt vipper!

Før du begynder, skal du sikre dig, at du har alle de nødvendige redskaber og produkter:

Det skal du bruge:

 1. Sæt magnetiske vipper
 2. (Magnetisk) eyeliner
 3. Pincet
 4. Vippebukker
 5. Mascara (valgfrit)
 6. Spejl

Step 1 – Clean Screen

Fjern mascara og andre produkter fra dine øjenvipper og øjenområde. Vask desuden dine hænder og sørg for, at alle dine redskaber er rene, inden du bruger dem. Vi skal nødig have betændelse i øjet eller i ansigtet for den sags skyld!

Step 2 – Measure with pleasure

Find dit sæt magnetiske vipper og tag de magnetiske øjenvipper ud af pakken og mål dem med dine egne vipper. Trim dit sæt vipper, der trænger hvis nødvendigt.

Step 3 – Define your Eye

Arbejder du med dobbelt øjenvipper, anbefaler vi, at du anvender en normal eyeliner for at få et fuldendt look. Læg en lidt federe streg for at skjule eventuelle rester og overskudsbånd, som de kunstige øjenvipper giver.

Anvender du de magnetiske vipper med en af de magnetiske liner, så omryst denne inden du lægger den langs din øvre vippekant. Læg gerne en lidt tykkere streg, end du ville have gjort med en normal eyeliner for at kunne få vipperne til at hæfte sig bedre fast ved hjælp af de små magneter.

Sørg for at komme hele ud til vippekanten og vær gerne lidt kreativ ude i spidsen. Brug dit spejl og prøv eventuelt at afslut med et winged cat eye-effekt for et dragende look.

Step 3 – Prepare with Care

Før du sætter vipperne på, kan du forberede dine egne vipper ved at bukke dem let med en vippebukker. På den måde vil det være lettere for de magnetiske vipper at hæfte sig fast til dine naturlige vipper.

For at give de magnetiske vipper lidt mere at tage fat i kan du påføre et lag mascara til dine egne vipper. De magnetiske vipper tåler IKKE mascara, så påfør inden, du påsætter de magnetiske vipper. Alternativt kan du nøjes med at bukke magnetiske vipper med vippebukkeren efter påsætning.

Step 4 – Apply and Dry!

Anvender du dobbelt vipper så skal du påføre vipperne på hver side af dine egne vipper. Start med den øverste vippekant og påsæt herefter den nederste, mens du kigger opad. Klem med fingre eller en pincet.

Anvender du magnetisk eyeliner er proceduren næsten den samme. Her venter du til, at den magnetiske eyeliner er næsten tør, hvorefter du dupper de magnetiske vipper på din egen vippekant. Start ved den inderste kant og arbejd dig langsomt hen ad vippekanten med en pincet.

Tip! Det er altid en god ide at klemme på de magnetiske øjenvipper en ekstra gang, efter de har hæftet sig fast med magneter. På den måde sikrer du dig, at de sidder som de skal.

Hvordan fjerner man magnetiske øjenvipper?

Når det kommer til at fjerne makeup, da er magnetiske vipper helt klart vinderen! De er nemlig super nemme at fjerne og kræver ikke mere end blot et par forsigtige fingre og makeupfjerner.

Har du anvendt dobbelt magnetvipper, kan du blot separere de to lag vipper med fingrene eller en pincet.

Anvender du magnetisk eyeliner, så start med at tag fat i den magnetiske øjenvippe i den yderste øjenkrog og træk forsigtigt ind mod den inderste øjenkrog. Fjern herefter rester med en almindelig makeupfjerner.

Fordele ved magnetiske øjenvipper

Den umiddelbare fordel er helt klart, at de er super nemme at arbejde med. Især hvis du er under tidspres, eller blot kan lide at have lidt mere ekstra tid til alt det sjove. Magnetiske vipper giver dig nemlig også mulighed for at eksperimentere og afprøve ny makeup-magi til næste fest!

Du får følgende fordele med magnetiske vipper:

 • Enkle at påsætte
 • Kræver ingen lim
 • Du kan opnå et fuldt glam-look med få midler
 • Genanvendelige
 • Gode mod dine egne vipper

Ulemper ved magnetiske øjenvipper

Uh, den er svær, men hvis der skulle være nogle ulemper, er det nok den tid, det tager at mestre de magnetiske vipper til fulde fem. Derudover kan de for nogle:

 • Magnet vipper føles tunge på egen øjenvippe (og øjet) de første par gange
 • Svære at trimme

Men som med alt andet så gør lidt øvelse mester. Og heldigvis kan du snildt komme udenom tyngden af magnet vipper ved at anvende en magnetisk eyeliner i stedet for dobbelt øjenvipper. Find ud af, hvad der passer dig bedst og bliv den bedste til Bambiøjne!

Andre måder at få lange vipper

Lange øjenvipper er for mange det ultimative, når det kommer til makeup og glam looks. Det er dog ikke alle, der har lange vipper fra barnsben, men heldigvis findes der mange andre alternativer, så der findes noget til enhver smag.

Kunstige vipper

Kunstige vipper er de magnetiske vippers forgænger og også iblandt de mest populære. Disse nye magnetiske vipper sættes fast på din egen vippekant med traditionel vippelim og kan oftest kun anvendes 1 gang.

Disse kommer oftest i et væld af former, farver og længder, så her er der næsten ingen grænser for, hvor langt du (og dine vipper) kan gå!

Øjenvippeserum

Går du efter et naturligt look, så gå efter øjenvippeserum, der med garanti vil give dine vipper vokseværk. Disse har oftest en dokumenteret effekt på synligt længere og fyldigere vipper. Dette skyldes den aktive ingrediens: prostaglandiner og andre vitaminer, som går ind og booster vækstfasen indefra, så nyere og sundere naturlige vipper kan gro.

Denne påføres langs vippekanten ved dine naturlige vipper hver morgen og aften over 1-3 måneder. Herefter vil du kunne se effekten af tydeligt længere og fyldigere vipper. Dette forudsætter dog, at du aktivt bruger den og derudover plejer dine vipper, hvis længden skal kunne holde.

Mascara

Er du på udkig efter den helt simple metode, så kan en god mascara være en god genvej til flotte vipper. Her får du et produkt, der passer til alle øjne, og som kan give dig alt fra det naturlige look til det lidt mere intense. Sørg altid for at rense dine øjne for gammelt makeup, inden du påfører nyt for at sikre et flot look.

Lash extensions

Eyelash extensions er falske øjenvipper, der holder i en længere periode, uden at du skal tage dem af og på hver dag. De falske øjenvipper består af små kunstige vippehår, som limes langs din vippekant og ind i mellem dine egne vipper.

Når du vælger eyelash extensions, så kan du vælge flere forskellige looks. Blandt andet kan du vælge single eyelash extensions, som er små vipper, der sættes ind imellem dine egne vipper for et naturligt look. Eller også kan du vælge volume eyelash extensions, som påsættes i buketter imellem dine egne øjenvipper for et mere fyldigt look.

De falske øjenvipper holder i op til 6 uger, hvorefter de så kræver, at du enten fjerner dem eller får påsat nye.

Ofte stillede spørgsmål

Er magnetiske vipper gode?

De magnetiske vipper er smarte vipper, som er geniale til dig, der ikke er så øvet med falske øjenvipper eller ikke bryder sig om lim. De magnetiske vipper er nemlig en ny type falske øjenvipper, som er nemmere at opnå smukke vipper på uden brug af alt for mange midler.

Kan man sove med magnetiske vipper?

Nej, det anbefales ikke at sove med magnetiske vipper, idet de magnetiske vippe kan føre til hudirritation. Derudover kan de små magneter i de magnetiske vippe forstyrre elektroniske udstyr såsom pacemakere og give anledning til andre helsemæssige problemer.

Hvor længe holder magnetiske vipper?

Magnetiske vipper holder typisk op til flere uger i forhold til almindelige kunstige vipper. Dette afhænger selvfølgelig, hvor ofte du bruger de magnetiske vippe, og hvordan du behandler dem. Husk at fjerne magnetiske vipper for at forlænge levetiden på dem.